Obeses
Concerts
Obeses

Nit estel·lar amb cobla i cor

Els Pets
Concerts
Els Pets

Punt i final al festival de Pedralbes

Reportatges
A l'estudi amb Buhos

A l'estudi amb Buhos

M’he desplaçat al pla de Bages, a Artés, un poble tranquil de poc més de 5.000 habitants i on els calafellencs Búhos hi estan enregistrant el seu nou disc d’estudi.

Llegir més
D'stage amb Joan Rovira

D'stage amb Joan Rovira

Tempos, entrades, girs, sonoritats, dinàmiques... hi han moltes coses a cada cançó que cal pensar i preparar per interpretar-les a dalt d'un escenari.

Llegir més
El Pot Petit

El Pot Petit

Auditori de Girona. 6 de juny. El Pot Petit sobre l'escenari i, davant seu, 1.200 butaques buides. Un dels grups de música familiar amb més èxit de Catalunya tocava, per primera vegada, davant un pati de butaques pràcticament desèrtic.

Llegir més
Música des dels balcons

Música des dels balcons

El confinament ha servit per a moltes coses, també positives, i entre elles descobrir que no sabem ni podem viure sense música en directe.

Llegir més
Consells fotogràfics

Review D850

El 25 de juliol de 1917 l’empresa nipona Nikon naixia. 100 anys després, el 25 de juliol de 2017, el dia del seu primer centenari, la companyia nipona anunciava la Nikon D850, una càmera que havia d’aglutinar l’experiència de tot un segle de fabricar càmeres fotogràfiques.

Les motxilles, els fotògrafs i els concerts

Quant de material has de portar-hi? Quant has de caminar amb ella? Fins a on? Necessites que la pròpia motxilla et protegeixi dels cops?

Review EOS R

La Canon EOS R és una càmera sense mirall, la de més alta gamma, a l’espera que aquest estiu surtin les noves versions professionals R5 i R6.