M’he desplaçat al pla de Bages, a Artés, un poble tranquil de poc més de 5.000 habitants i on els calafellencs Búhos hi estan enregistrant el seu nou disc d’estudi.

Ens hi hem citat a les 13h. L’estudi és en una casa. Quan entro per la porta m’hi trobo el productor David Rosell als controls, en Guillem Solé (veu) a la cabina i en Jaume Nin (guitarra) assegut al sofà. Avui tocava enregistrar veus. En un moment donat, en Guillem surt de la peixera, s’encén un cigarret i hi fa unes pipades. “Aquesta part és tan bona que mereix que l’enregistri havent fumat”, diu, entre riures.

Em comenten que fa un any que estan treballant en aquest nou disc i que van enregistrant a estones. Preguntats per si els fa por treure nou treball en època del Covid-19, diuen que sí, que preocupa sobretot per la gira, però que la música no es pot aturar i que han de treure discos.

El nou disc de Búhos s’espera per la tardor d’aquest 2020.

Compra les nostres fotos

Vols comprar alguna de les fotografies de Photopass.cat? Totes les imatges publicades al web es poden adquirir sense marca d'aigua i en diversos tamanys.

Més informació i preus