Un home, la seva veu i una guitarra. A Miquel Abras, molt enèrgic, no li va caldre res més per fer vibrar el públic que pràcticament omplia l’espai exterior de la sala de concerts saltenca La Mirona

El concert es va convertir en un recorregut per la seva discografia, en un format íntim, en què no hi va faltar la versió País Petit, del cantautor de Verges Lluís Llach, que va fer les delícies del públic. No hi van faltar, tampoc, paraules d’agraïment pels programadors que fan l’impossible perquè en uns moments tan complicats la cultura no s’aturi. El concert va seguir, amb un Miquel molt proper i ja al final, al torn dels bisos, va demanar al públic quines cançons volien que toqués. El concert va concloure amb una emocionant "Flors a la finestra" i un públic agraït, que ho va passar molt bé en un entorn molt agradable i estiuenc en una Mirona que s’ha sabut reinventar.

Compra les nostres fotos

Vols comprar alguna de les fotografies de Photopass.cat? Totes les imatges publicades al web es poden adquirir sense marca d'aigua i en diversos tamanys.

Més informació i preus