Qui som

Direcció
Rocío Rodríguez

Rocío Rodríguez

Coordinadora
@ruu.rr

Graduada en economia per la Universitat de Girona. Ha treballat al Servei d’Economia, Patrimoni i Comptabilitat de la mateixa universitat i és una de lesfundadores de La Tornada, projecte que ha dirigit des del seu llançament l’any 2015.

Sergi Paramès

Sergi Paramès

Director
@furalabfoto

Professor de fotografia d'arts escéniques al postgrau de fotoperiodisme de la UAB ¡ fotògraf oficial d'alguns dels festivals més prestigiosos del país com el Festival de Pedralbes. el Festival Mil·lenni. els Concerts al Fòrum Romà d'Empúries o el festival Músiques Sensibles entre d'altres.

Guanyador d’un IMA a USA a la millor fotografia de concert. També realitza portades de disc i fotografia promocional d’artistes. Ha treballat per grups com Jarabe de Palo, Ismael Serrano, Carlos Núñez, Blaumut, Joan Rovira, Els Amics de les Arts, Anaïs Vila, La Folie, Ninus, Catfolkin, 4hiverns, Ramon Aragall, Pol Cruells, Inmune, Stinus-vidal, Tao, André Rieu, Rafael Fernandez, Frans Cuspinera, Sigmund Wilder, Sau, Fundación Tony Manero....

Pau Planas

Pau Planas

Cap de contiguts
@pau_planas

Graduat en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat en mitjans com El Punt Avui, Diari Sport, Núvol o el suplement Comarques Gironines del Diari Ara. L’any 2015 va ser un dels fundadors de la revista La Tornada i, anteriorment, també havia impulsat el web Totmusicat.

Fotògrafs estables
Xevi Planas

Xevi Planas

@xeviplanasfotografia

Graduat en Periodisme, vaig entrar al món de la fotografia de concerts la primavera de 2018 gràcies al curs de fotografia musical de La Tornada. Des d'aleshores no he deixat la càmera i he fotografiat tants concerts i festivals com he pogut.

He treballat puntualment per a grups com Mafalda, Senyor Oca, Bemba Saoco o Band-idos, per al Festival Microclima o per a la companyia teatral José y sus hermanas.
Toni Márquez

Toni Márquez

@enganxat

Ja era un amant de la fotografia quan tirar 24 fotografies de més de 400 ASA era un luxe. Actualment la pràctica totalitat del meu treball fotogràfic el porto a terme entre les cametes dels teatres i els fossars dels festivals musicals.

Col·laboro amb varies companyies de teatre, i sóc feliç quan trobo fotografies meves omplint les parets de pobles i ciutats amb rètols publicitaris que anuncien espectacles per a petits i grans. He treballat com a fotògraf per a festivals de música com Ítaca, Propers, Microclima o Cantilafont i també per a diverses agrupacions corals.
Sònia Ochoa

Sònia Ochoa

@soniao

He cursat estudis de fotografia a l'Institut d'Estudis Fotogràfics i amb fotògrafs com Sergi Paramès, Javier Bragado i Christie Goodwin. Treballo des de fa més de 20 anys en el món de la comunicació i la promoció cultural. 

He estat cap de fotografia de la publicació digital todoMUSICALES i autora del blog fotogràfic Photo Shows. Soc fotògrafa oficial dels concerts de l'artista del West End Madalena Alberto, dels concerts benèfics AMOR x AMOR, i dels musicals PAQUITO FOREVER, CIUTAT DE GESPA i 20 ANYS NO SÓN NÁ.
Jordi Gol

Jordi Gol

@jgfotografia

Porto 8 anys en el món de la fotografia. Col·laboro amb diferents mitjans i també ho he fet amb diferents bandes com Embellish, Noctämbuls, Icestorm, Saltimbankya, entre d'altres.

També he col·laborat com a videògraf amb la gravació del DVD en directe "MMXVII" del grup Romanthica, i amb el videoclip "Torres d'Ivori" del grup Noctämbuls.
Roser Gamonal

Roser Gamonal

@rosergamonal

He treballat amb gires de grups i estils diferents, tals com Bemba Saoco, Alfred García, Ojo de Buen Cubero o Trast, entre d'altres, i amb l'equip de fotografia de festivals com la Telecogresca o el Share Festival de Barcelona. He col·laborat des dels inicis amb La Tornada, treballo a l'equip de fotografia de La Masia de Sant Boi i col·laboro puntualment com a fotògrafa a La Directa.

Txus García

Txus García

@txusgarciaphoto

Soc un apassionat de la infografia en 3D -amb què treballo des de fa més de 15 anys creant imatges comercials per a interiors i arquitectura- i de la música. Un bon dia vaig descobrir que hi ha una disciplina que ajunta totes dues passions: la fotografia de concerts i espectacles...

Des de llavors, no he parat d'encadenar projectes fotogràfics tot col·laborant amb diferents mitjans especialitzats i treballant per a festivals com el Free Anna Gabriel, La Fumera de Sallent, Festival Cantilafont o la Fira Mediterrània de Manresa.
Gisela Jané

Gisela Jané

@instagram

En els últlms sis anys he format part de l'equip audiovisual del festival Cruïlla, la Telecogresca, l'Esperanzah, el BloRitme, el Reggaeton Beach Festival (Tour peninsula) o el A Candelorla (Galícia). També he treballat per artistes com Sum41, Asking Alexandria, Bob Sinclair o Doctor Prats entre d'altres.

Jordi Galderic

Jordi Galderic

@jordi_galderic

Actualment estic immers en el meu primer curtmetratge, que dirigiré i produiré. Em podeu veure de fotògraf d'Obeses, de Les Cançons Seran Sempre Nostres i del Festival de Rumba de Palamós. He col·laborat amb grups com Ambauka, Ara Nova. Tabula Rasa o la DJ francesa afincada als EEUU Louisahhh!!!

Col·laboradors

Andrea Rigalós

@andrearigalos

Andrea Oyala

@leeentetransparente

Carol Moreno Gómez

@carolgomex

Clara Guàrdia

@eslukaia.musica

David Aguinaga

@davidaguinaga

Elena Pastor

@elenapastor.ph

Joan Moya

@moyamensa

Jordi Marcual

@jordimarcual

Lluís García

@dimuphoto

Meritxell Blanco

@meriniephoto

Miguel Ángel León

@themiguelphoto

Mireia Domínguez

@dq.photos

Naiara Francone

@naiarafrancone

Oliver Adell

@zelanda03

Oriol Paris

@oriolparis.ph

Patrizia Rodríguez

@patriziaconzfotografia

Ricardo Gaete

@gaete.photo

Sofia Niubo

@balancedenegros

Tania Gavilanes

@taniagm_ph
Un projecte de La Tornada
De revista a promotora

L'aventura de La Tornada va començar a finals de 2015 com una revista digital de publicació setmanal. El primer número sortia el dia 8 de desembre, amb 14 seccions que combinaven entrevistes, reportatges, cròniques de concert, crítiques de disc... Des de llavors vam publicar un total de 92 números fins que, a principis de setembre de l'any 2017, vam decidir redirigir la nostra activitat cap a la branca organitzativa. 

Aquests últims anys la nostra activitat principal és la producció de concerts i festivals. Actualment estem al darrera d'una desena de festivals, com l'Espurnes (Llagostera), el Microclima (Camprodon), el Propers (Castell d'Aro), l'Interfest (itinerant), els Concerts a Cegues (Girona), l'Ambulant (Salt) o els Concerts de Tornada (Bordils) entre altres, a més de múltiples produccions puntuals i també activitats formatives.

Photpass.cat és un dels nostres darrers projectes, que busca connectar amb l'essència més inicial de La Tornada i ser l'herència de la revista que vam publicar durant pràcticament dos anys. 

Fes un cop d'ull als nostres projectes!